😔 Jobtriggers is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Versterk jouw werkgeversmerk met een eigen Werken-bij pagina

Meer informatie
Header afbeelding

Deze bedrijven gingen je al voor

Geef je werkgeversmerk een boost met een unieke Werken-bij pagina!

 • Alles over jouw bedrijf op één plek: een volledig inzicht in het bedrijf en de functies die openstaan
 • Bouw aan employer branding: geef een uniek kijkje binnen het bedrijf en het team
 • Efficiëntere werving: trek kandidaten aan die écht geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf
 • Val op in de massa: onderscheid je van anderen door een stapje verder te gaan
 • Do-it-yourself of Do-it-for-me: maak de pagina zelf of besteed het uit aan ons

Klaar om kandidaten aan te trekken die écht bij jouw bedrijf passen? Creëer nu jouw Werken-bij pagina en vertel jouw verhaal!

Veelgestelde vragen
Afbeelding sectie 2

Neem een kijkje bij gerealiseerde Werken-bij pagina's

Werken-bij pagina Milwaukee

Milwaukee is het stoerste power tool merk, gemaakt door professionals, voor professionals. Benieuwd naar de volledige Werken-bij pagina van Milwaukee?

Bekijk de werken-bij pagina

Begin vandaag nog met jouw unieke Werken-bij pagina

Kies uit onze abonnementen! Kies voor Do-it-for-me en laat ons jouw Werken-bij pagina maken. Kies voor Do-it-yourself en maak zelf jouw unieke Werken-bij pagina. Verder kun je kiezen voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Bij een jaarabonnement krijg je 2 maanden gratis! Klik voor meer informatie over deze pakketen op onderstaande knoppen.

Klaar om jouw verhaal te vertellen en de juiste mensen aan te trekken?

 • Volledig gepersonaliseerde werken-bij pagina
 • Eigen kleurstelling en lettertype
 • Incl. triggers: logo, afbeeldingen, video en landkaart
 • Incl. triggers: collega's aan het woord, USP's en vacatures
 • Zichtbaar op Jobtriggers
 • Koppeling met jouw bedrijfswebsite
 • Hosting van de werken-bij pagina
 • Volledige controle over de pagina
 • Wij richten de werken-bij pagina voor je in

Waarom een Werken-bij pagina bij Jobtriggers?

Al jouw vacatures overzichtelijk op één pagina

Potentiële kandidaten kunnen snel en gemakkelijk alle beschikbare vacatures zien

Laat zien wat jou onderscheidt als werkgever

Deel de (unieke) arbeidsvoorwaarden die jij jouw werknemers biedt

Een kijkje in de bedrijfscultuur

Laat het bedrijf en de sfeer binnen het team zien

Laat jouw werknemers aan het woord

Deel persoonlijke ervaringen met het bedrijf en/of de functie

 
 

Veelgestelde vragen

Je bent de regisseur van je eigen werken-bij pagina. Door ons handige systeem beheer jij eenvoudig een unieke en sfeervolle Werken-bij pagina. Triggers die je kunt toevoegen zijn bijvoorbeeld ‘Over Ons’, ‘Geschiedenis’, ‘Bedrijfscultuur’, ‘Projecten’, ‘Referenties’ ‘Sociale Media’ en ‘Contact’. Ook worden jouw vacatures op Jobtriggers automatisch ingeladen. Geef daarnaast aan bij welke brancheverenigingen je aangesloten bent en/of wat de USP’s van de organisatie zijn. Dit met de ondersteuning van een mooie grafische vormgeving, iconen, afbeeldingen, video’s en logo.

Je maakt gebruik van een vast template, maar je kunt deze op maat maken door de kleurstelling en het, lettertype aan te passen. Als hoofdkleuren voor je pagina kun je twee verschillende kleuren selecteren. Iedere denkbare kleur is mogelijk. Je klikt simpelweg de kleur aan in bijvoorbeeld je logo en deze wordt dan automatisch overgenomen op de werken-bij pagina. Wat betreft het lettertype heb je de keuze uit een aantal verschillende lettertypes.

De Werken-bij pagina komt op Jobtriggers onder de URL: jobtriggers.com/werken-bij/bedrijfsnaam/. De pagina is o.a. bereikbaar via onze website. Zo komen er bij al jouw vacatures automatisch knoppen naar de Werken-bij pagina. Ook is de pagina SEO technisch goed ingericht, zodat deze een hoge plek bereikt in zoekmachines, bijvoorbeeld Google en Bing. Verder kun je vanuit jouw bedrijfswebsite en sociale media kanalen linken naar de pagina.

Kies voor Do-it-for-me en laat ons jouw Werken-bij pagina maken. Zo kost het jou niet meer tijd dan nodig is en krijg je de optimale Werken-bij pagina! Hoe werkt dit proces?

 • Na betaling nemen we uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op. Wel kun je het formulier direct al inzien en bewerken.
 • Wij inventariseren wat we van jouw bestaande bedrijfswebsite kunnen gebruiken en welke content we graag nog willen als aanvullingen.
 • Vervolgens volgt er telefonisch (of als gewenst via mail) een korte briefing over wat belangrijk is voor jouw bedrijf op je Werken-bij pagina. Daarbij bespreken we de aanvullende content die we graag nog ontvangen.
 • Wij gaan aan de slag en maken jouw volledige Werken-bij pagina. We houden contact over de pagina totdat hij helemaal aan jouw wensen voldoet! Vervolgens kun je ten alle tijden de pagina zelf bewerken en beheren.

Heb je nog vragen over dit proces? Schroom niet om hieronder een vraag te stellen!

Kies voor Do-it-yourself en maak eenvoudig zelf jouw unieke Werken-bij pagina. Vul ons formulier in en maak binnen no-time een professionele Werken-bij pagina. Je kunt na betaling direct aan de slag en het formulier inzien en bewerken. Het formulier is opgedeeld in een aantal onderdelen zodat het overzichtelijk is. Als je tevreden bent over jouw Werken-bij pagina publiceer je hem met één druk op de knop. Vervolgens kun je ten alle tijden de pagina bewerken en beheren.

Heb je nog vragen over dit proces? Schroom niet om hieronder een vraag te stellen!

Je kiest voor een abonnement voor 12 maanden! Deze betaal je op voorhand. Jouw voordeel is dan dat je voor 12 maanden geen 359,40 euro betaald, maar in plaats daarvan 299,50 euro. Je krijgt dus 2 maanden gratis!

Aan het einde van deze periode wordt het abonnement automatisch met een jaar verlengd, maar je kunt ook kiezen over te gaan naar een maandelijks opzegbaar abonnement of het abonnement op te zeggen.

Je kiest voor een maandelijks abonnement! Voor 29,95 euro heb je een hele maand toegang tot het maken, beheren en publiceren van jouw unieke Werken-bij pagina.

Dit abonnement wordt automatisch met een maand verlengd. Mocht je het willen stopzetten kan dit heel eenvoudig via jouw account. Opzeggen kan ieder moment. Het abonnement loopt dan nog de resterende dagen van jouw contractmaand. Daarna wordt het abonnement niet meer verlengd.

Heb jij een vraag over een Werken-bij pagina?

Kom in contact!