😔 Jobtriggers is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Neem contact met ons op

Kom in contact met ons!

Heb je een vraag over een vacature, onze werkwijze of andere zaken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier! Bekijk daarnaast ook de veelgestelde vragen, wie weet staat je antwoord daar al tussen!

Jobtriggers B.V.
Venbroekstraat 22
5253 AS Nieuwkuijk
tel.nr. 088-280 90 80
KvK: 85364231

linkedin.com/jobtriggers

instagram.com/jobtriggers

facebook.com/jobtriggers

Jobtriggers

Laat hier jouw bericht achter!

  Veelgestelde vragen over Jobtriggers

  Jobtriggers is het ideale vacatureplatform voor alle branches. Om specifieke vacatures te vinden op ons vacatureplatform, maak je gebruik van verschillende zoekfilters. Je kunt de algemene zoekfunctie gebruiken waarin je een bedrijf, functie of een ander trefwoord in kan vullen. Zo worden alle interessante vacatures voor jou weergegeven die online staan op Jobtriggers. Ook kun je jouw postcode of plaats invullen, en het aantal maximale kilometers kiezen waarop je functies wilt gaan zoeken.

  Naast de algemene zoekfunctie kun je een zoeken op functiegroep, opleiding en dienstverband. Op deze manier zoek je gericht op vacatures die interessant voor jou zijn.

  Heb je vragen over een vacature? Bij elke vacature vind je een vak waarin je contact op kan nemen met een contactpersoon en/of afdeling van het bedrijf. Hier vind je een contactknop, telefoonnummer, en/of e-mailadres waarmee je contact op kunt nemen.

  Op Jobtriggers zijn er twee manieren om te solliciteren:

  1. Solliciteren op de website van de werkgever.
  2. Direct solliciteren op Jobtriggers.

  Als je via Jobtriggers solliciteert, wordt je sollicitatie automatisch doorgestuurd naar de contactpersoon van de werkgever. De werkgever bepaalt de manier(en) waarop je kunt solliciteren. Bij beide manieren van solliciteren heeft Jobtriggers geen inzicht in de status van jouw sollicitatie. Heb je vragen over je sollicitatie? Neem dan contact op met het bedrijf of de contactpersoon die vermeld is bij de vacature.