Waarom jezelf guilty voelen over de dingen die je plezier geven in het leven? Ga ervoor! Wij willen juist meer.

Alle open vacatures bekijken

Intro bedrijf Eetcafé Van Puffelen

Lekker, en lekker losjes

Hier heb je zin in, ook als je geen trek hebt! Bij Van Puffelen eet je (buiten)gewoon lekker, is de sfeer lekker losjes en kun jij je lekker laten gaan. Want, de beste ‘guilty’ pleasure van de stad!

Hier heb je zin in, ook als je geen trek hebt!

Comfort food to die for

Live today

More pleasure, more beer, more good stuff

Go for it!

Waarom zou jij je schuldig moeten voelen over dingen die je plezier geven – vooral eten? Bij Van Puffelen is niets verboden, wij willen juist meer! Meer plezier, meer drankjes, meer ‘good stuff’ en meer genieten! Alles kan en alles mag. Althans, zolang jij èn wij er maar plezier aan beleven!

Van Puffelen is gevestigd in een oude stalhouderij, gebouwd over de Binnendieze.
Het prachtige gebouw met zijn zware balken plafonds en ook de eigentijdse inrichting van bar en restaurant, stralen een warme sfeer uit!

Informatie Eetcafé Van Puffelen

Bekijk onze vacatures

Jouw ideale baan?!

Bedrijfscultuur Eetcafé Van Puffelen
Er is plek voor iedereen met de juiste instelling: ervaren of minder ervaren.
Bedrijfscultuur Eetcafé Van Puffelen
Wij hebben aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van iedereen binnen onze organisatie. We houden rekening met jouw privéleven, we bewaken jouw vrije dagen alsof het onze eigen zijn, we focussen op jouw kwaliteiten en leiden je intern op.

Collega's aan het woord

Elke dag is anders bij van Puffelen! Van een avond met alleen kleinere tafels tot avonden met grote groepen. Vrijgezellenfeestje, familie-uitje, bedrijfsuitje of een romantisch diner voor twee, alles komt voorbij. Dat maakt het werk erg afwisselend, het is hier nooit saai.

Marielle - Manager

Werken in een jong team wat van gezelligheid houdt maar ook hard kan werken. Ik vind het super op hier onderdeel van uit te maken.

Sara - Medewerker bediening

Eetcafé Van Puffelen is gevestigd in 's-Hertogenbosch

Kom in contact