😔 Jobtriggers is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Hét Employer Branding gedreven vacatureplatform

Jobtriggers is hét vacatureplatform voor elke branche

Jobtriggers is een uniek vacatureplatform waar beleving centraal staat. Zo wordt een duurzame match gecreëerd tussen werkgever en werkzoekende.

Onze missie is om werkgevers te helpen bij het aantrekken van nieuwe werknemers die niet alleen over de gevraagde vaardigheden beschikken, maar ook goed binnen de bedrijfscultuur passen.

Anderzijds streven we ernaar om werkzoekenden te helpen bij de zoektocht naar de ideale baan. Met levendige vacatures, waarin werkgevers op een creatieve manier hun bedrijf en de functie presenteren, krijgen werkzoekenden een authentiek inzicht in potentiële werkplekken.

Vacatures plaatsen

Op Jobtriggers plaats je kosteloos vacatures.

Deel unieke vacatures waarin je inzicht geeft in de bedrijfscultuur, werkomgeving en de voordelen die jouw bedrijf te bieden heeft. In jouw vacatures heb je de mogelijkheid om veel informatie toe te voegen, zowel tekstueel als visueel. Hierdoor trek je kandidaten aan die gemotiveerd zijn voor de baan en goed aansluiten bij het bedrijf.

Meer informatie
Jobtriggers
Jobtriggers

Creëer jouw werken-bij pagina

Met een werken-bij pagina richt jij je op het aantrekken van nieuwe werknemers. Op één centrale plek heb jij de mogelijkheid om alles over jouw bedrijf te laten zien. Hierbij gaat het niet alleen om het tonen van alle openstaande vacatures, maar ook om het presenteren van de bedrijfscultuur.

Bij Jobtriggers versterk je jouw werkgeversmerk door een werken-bij pagina te creëren, die eenvoudig is aan te passen en in te richten in jouw eigen huisstijl.

Meer informatie

Hoe kunnen we helpen?