Ga aan de slag bij het stoerste power tool merk

Alle open vacatures bekijken

Werken bij Milwaukee Tool

MAAK JE WEG NAAR EEN SUCCESVOLLE CARRIERE
Als succesvol en snelgroeiend wereldwijd bedrijf is Milwaukee altijd op zoek naar mensen met de energie, enthousiasme en toewijding om samen met ons te werken Milwaukee op te bouwen en te ondersteunen als een bedrijf van wereldklasse en marktleider. Milwaukee is snel, wendbaar en agressief, streeft er voortdurend naar om “de lat hoger te leggen” in alles wat we willen doen, en stimuleert deze kwaliteiten actief bij al onze medewerkers.

INNOVATIEVE CULTUUR
“Innovatie” is niet alleen een een modewoord hier bij Milwaukee. Het is onze ware kracht en we maken de toegang tot innovatieve producten een dagelijkse realiteit.

ZICHTBARE INNOVATIE
Innovatie is de kern in elk aspect van onze activiteiten. Voor onze klanten en eindgebruikers betekent Milwaukee slimmere, beter presterende producten. Milwaukee is een bedrijf wat als eerste baanbrekende innovaties introduceert en tegelijkertijd de beste waarden in haar categorie levert.
Milwaukee creëert een dynamische, snel veranderende, open bedrijfscultuur die stimuleert, uitdaagt en beloont. Als vernieuwers staan we open voor nieuwe ideeën, van alle kanten. Omdat innovatie doordringt in alles wat we doen, stimuleren en belonen we creativiteit in elke rol en functie. Zie je een betere manier? Stel het voor en ga ervoor!

Milwaukee Tool, Nothing but heavy Duty

Snelst groeiende en meest innovatieve power tool merk

Je creëert je eigen succes. Veel mogelijkheden op gebied van opleidingen en trainingen

Work hard, Play Hard

Vooruitstrevende probleemoplossers

Sinds het begin van het bedrijf in 1924 heeft Milwaukee Tool de industrie geleid in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die zorgen voor een verhoogde productiviteit en ongeëvenaarde duurzaamheid voor professionele gebruikers in de bouw. Of het nu gaat om ons wereldwijd toonaangevende M12™ en M18™ snoerloze systemen, de baanbrekende prestaties van onze M12 en M18 FUEL™ producten, verlichting op de bouwplaats, tijdbesparende accessoires of innovatief handgereedschap- en opslagproducten, wij zijn toegewijd aan het leveren van een continue stroom van geavanceerde, vakspecifieke oplossingen.

Wij werken elke dag rechtstreeks met eindgebruikers om te begrijpen wat de eisen zijn van een constant veranderende werkplek en om de beste oplossingen te kunnen leveren voor een veiligere, productievere werkplek. Door een grondige evaluatie van de uit te voeren werkzaamheden – de frustraties, behoeften en beperkingen – gaan wij op zoek naar een volledig nieuwe oplossing en leveren wij de baanbrekende innovatie die in al onze productlijnen te zien is. Milwaukee Tool is niet zomaar een fabrikant – wij zijn vooruitstrevende probleemoplossers.

Bekijk onze vacatures

Tevreden klanten zijn de basis voor ons succes

Bedrijfscultuur Milwaukee Tool Benelux
We houden van demonsteren en adviseren van klanten en zijn ervan overtuigd dat we op die manier echte ambassadeurs krijgen.
Bedrijfscultuur Milwaukee Tool Benelux
'Nothing but Heavy Duty' is onze slogan en die komt overal terug. Ook op de verkoopvloer willen we dit laten zien.
Bedrijfscultuur Milwaukee Tool Benelux
Waar onze doelgroep is, zijn wij. Daarom zijn we op heel vaak aanwezig op beurzen en evenementen.
Bedrijfscultuur Milwaukee Tool Benelux
Ook is er jaarlijks een eigen event in een grote Europese stad voor alle klanten. Daar wil je gewoon bij zijn.

Onze collega's aan het woord

Werken bij Milwaukee betekent voor mij werken bij een snelgroeiend en gezellig bedrijf, waar de toekomst centraal staat. De ontwikkeling van het bedrijf, van alle accu gedreven machines maar ook van jou als medewerker. Als graduate krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen en door te groeien binnen het bedrijf. Daarnaast krijg je ook trainingen met collega’s uit andere Europese landen. In de functie van FME krijg je veel vrijheid om jouw dag zo goed mogelijk in te plannen. Je brengt een bezoek aan een van je dealers en drinkt daar lekker een bakje koffie of je gaat langs bij eindgebruikers om machines te demonstreren. Ook kan het zo zijn dat je op een demonstratie dag bij een dealer of op een beurs staat, samen met 1 of meerdere van onze gezellige collega’s. Kortom, elke dag is anders en dat maakt werken bij Milwaukee voor mij leuk en uitdagend!

Mark Mijnsbergen - Graduate

Wat ik zo mooi vind om bij te dragen aan het merk Milwaukee. De diversiteit en veelzijdigheid van een snelontwikkelend merk. Waarin ik mijzelf goed kan profileren en mijn hobbys en passies kan combineren. Dit zie ik vooral terug in het bezig zijn met onze producten en mede collega’s of klanten enthousiast te maken over onze producten. De vrijheid die ik in mijn werk heb die ook heel veel verantwoordelijkheden met zich meebrengt spreken mij ook heel erg aan. Daarnaast hebben wij in de Benelux een ontzettend leuk en sociaal team waar we leuke beurzen evenementen mee draaien.  Kortom een geweldig innoverend bedrijf om voor te werken! 

Henry Welten - Merchandiser

Mijn naam is Tom Zwanepol, ik ben 25 jaar oud en woon in het mooie Kampen. Ik ben sinds januari dit jaar werkzaam bij Milwaukee. Daarvoor werkte ik bij een dealer die Milwaukee verkocht. Vanuit hier kende ik het merk altijd al als een sterk en dynamiek merk. Een merk waar constant wat nieuws gebeurde en die vol innovatie zit. Sinds januari heb ik gemerkt dat het nog veel meer en groter is dan dat! Er worden constant leuke evenementen georganiseerd met onze dealers, voor de eindgebruikers van onze producten. Op deze evenementen ben je het gezicht van Milwaukee! Klanten komen hier om jou om advies te vragen, om demonstraties te zien en om zelf dingen uit te proberen. Op deze dagen heb je veelal de leukste interacties met je klanten en dealers. In het begin komt er veel op je af. Mijn ervaring is dat je goed begeleidt wordt door je collega’s en genoeg tijd krijgt om er goed in te komen. Het team is een stuk groter dan wat ik bij mijn oude werknemer gewend was. Mijn verwachting was dan ook dat het een stuk minder collegiaal en gemoedelijk zou zijn. Gelukkig was ik hier in positief verrast. Het groepsverband en de teamspirit zijn juist dingen waar binnen het bedrijf veel waarde aan gehecht wordt. Je werkt veel samen met je collega’s en iedereen gunt elkaar het beste. De dynamiek, diverse werkzaamheden, een leuke sfeer en mooie doorgroeimogelijkheden zijn de reden dat ik zeker geen spijt heb van dat ik bij Milwaukee ben gaan werken!

Tom Zwanepol - Merchandiser

Klant uitgelicht - Virigin Atlantic

Dat een vliegtuig veilig moet zijn is natuurlijk essentieel. Virgin Atlantic vertrouwt op Milwaukee. Reden is dat ze gaan voor het beste en meest betrouwbare gereedschap. Of het nu gaat om ons accu gereedschap, accessoires of verlichting.

MX Fuel - zero emission

Wij, als Milwaukee, gaan voor een emissieloze bouwplaats. Dit houdt in dat ook zwaar gereedschap als 350mm doorslijpmachines, 25kg sloophamers, diamant kernboren en 3 meter hoge torenlampen ook op accu beschikbaar zijn.

AutoTechnica 2022

Milwaukee houdt van beurzen en events. Dit is de manier om in contact te zijn met onze (nieuwe) klanten. Milwaukee richt zich ook specifiek op verschillende markten, zoals ‘ tuin & park’, ‘ installatie W+ E’, ‘ bouw & constructie’ , maar ook ‘ transport’ . Vandaar dat we graag aanwezig waren op de Autotechnica 2022

Dag uit het leven van een Merchandiser bij Milwaukee?

Voor een merchandiser bij Milwaukee is geen dag hetzelfde. In deze video laten we zien wat je allemaal kan verwachten. Een graduate begint zijn carrière ook  als Merchandiser. Dit is namelijk de ideale manier om de markt, de klanten en de producten te leren kennen. Essentieel om daarna de volgende stappen te zetten binnen Milwaukee.

Milwaukee Tool Benelux is gevestigd in Dordrecht

Neem contact met ons op!