😔 Jobtriggers is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Beleef jouw nieuwe baan
in de bouw in de horeca in de zorg in de techniek

Gratis vacatures plaatsen en/of jouw unieke werken-bij pagina maken?

PLAATS GRATIS VACATURES WERKEN-BIJ PAGINA

Meer dan een vacaturetekst. Zie het. Beleef het.

Jobtriggers, geef een ècht een goed beeld van jouw bedrijf en de functie. Zo maken potentiële kandidaten een weloverwogen keuze!

Val écht op in de massa

In Nederland zijn er 400.000+ openstaande vacatures, vaak generieke vacatureteksten op vacaturebanken zonder enige vorm van beleving. Bij Jobtriggers vallen vacatures op in deze massa!

Trigger werkzoekenden

Raak werkzoekenden op unieke wijze. Gebruik triggers zoals kleurenlogo’s, collega’s aan het woord, afbeeldingen, video’s, agenda’s, landkaarten en iconen. Maak alle mogelijke raakvlakken zichtbaar!

Bouw aan Employer Branding

Door de vele mogelijkheden die Jobtriggers biedt geef je inzicht in de bedrijfscultuur, werkomgeving en de voordelen die jouw bedrijf faciliteert. Zo versterk je jouw werkgeversmerk!

Gratis en onbeperkt online

Plaats al jouw vacatures geheel kosteloos op Jobtriggers. Daarbij staan jouw vacatures voor onbepaalde tijd online. Jij bepaalt wanneer je een vacature pauzeert of verwijdert.

Snel en gemakkelijk plaatsen

Vul een simpel formulier in en maak binnen no-time een sfeervolle vacaturebeleving. Sommige triggers zijn optioneel en het systeem slaat onderdelen op. Zo plaats je volgende vacatures nóg sneller.

Kies voor een Booster

Upgrade jouw vacature met een Booster en Jobtriggers boost de vacature via verschillende kanalen. Vergroot het bereik en maak de vacature nog beter zichtbaar voor potentiële kandidaten!

 
 

Deze bedrijven gingen je voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

E-mailadres

Ik geef toestemming dat mijn gegevens verwerkt worden. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met persoonsgegevens. Klik hier voor ons privacybeleid.